Eğitim

Kırıkkale’den 2 öğretmene Avrupa ödülü

Kırıkkale Lisesinden Matematik Öğretmeni Dr. Nevin Bilgiçli, mesleki eğitimde ise Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinden İngilizce Öğretmeni Kübra Ersan, Uluslararası başarıya imza attı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Lisesinden Matematik Öğretmeni Dr. Nevin Bilgiçli, mesleki eğitimde ise Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinden İngilizce Öğretmeni Kübra Ersan, Uluslararası başarıya imza attı.

JÜRİ TARAFINDAN TAKDİR KAZANDI

Eğitim ve öğretim alanında başarı sırasını en üstlere yükseltmeye çalışan Kırıkkale, yine bir başarıya daha imza attı. Kırıkkale Lisesinden Matematik Öğretmeni Dr. Nevin Bilgiçli, mesleki eğitimde ise Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinden İngilizce Öğretmeni Kübra Ersan, Uluslararası bir başarı elde etti.

kirikkaleden-2-ogretmene-avrupa-odulu.jpg

Bilgiçli ve Yıldırım, 2024 eTwinning Avrupa ödüllerinde kazandıkları ödüllerle herkesi gururlandırdı. 44 ülkeden 5 kategoride düzenlenen ve 1284 projenin katıldığı yarışmada, 9 proje ödüle layık görüldü. Türkiye’den ödül alan 5 öğretmenden 2’sinin Kırıkkale’den olması herkesi gururlandırdı.

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

Matematik alanında Kırıkkale Lisesi’nden Matematik Öğretmeni Dr. Nevin Bilgiçli ve mesleki eğitim alanında ise Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nden İngilizce Öğretmeni Kübra Ersan, uluslararası jüri tarafından takdir kazandı.

kirikkaleden-2-ogretmene-avrupa-odulu-2.jpg

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, öğretmenlerimizi makamında ziyaret ederek başarılarını kutladı. Öğretmenlerle çalışmalarını ve projelerini değerlendiren Aydın, göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti. Başarılarının ilham kaynağı olduğunu ve diğer öğretmenlere de örnek teşkil edeceğini belirten Aydın, öğretmenlere “Teşekkür Belgesi” de takdim etti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x