Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Kırıkkale’nin ayrı bir önemi var’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırşehir’de bulunan eski bir arkadaşının evine taziye ziyaretinde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara’ya dönüşünde Kırıkkale’ye uğradı. Arınç, “Ben askerliğimi burada yaptım. Bunun için Kırıkkale’nin benim için ayrı bir önemi var, burayı çok seviyoruz” dedi.

İŞLER PASTANESİNDE BULUŞTULAR

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Ankara’ya dönüşünde Kırıkkale’ye uğradı. Burada İşler Pastanesi’nde Vali Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ve İşler Pastanesi işletme sahibi Mehmet İşler ile bir araya gelen Arınç, protokol üyeleriyle bir süre sohbet etti.

ARKADAŞI VEFAAT ETTİ

Bir arkadaşının vefat ettiğini belirten Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Kırşehir’de bulunan evine taziye ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Bütçe görüşmeleri nedeniyle cenazeye katılamadığını vurgulayan Arınç, “Eşi ve çocuklarını evlerinde ziyaret ettim. Ankara’ya dönüşümde de Kırıkkale’ye uğramak istedim. Yolda gelirken, eşime Hasandede bölgesini ve Kırıkkale çevrelerini gösterdim” dedi.

‘BÜTÇE HAYIRLI OLSUN’

Arınç Kırıkkale ile ilgili olarak, “Çünkü benim askerliğim burada geçti. Nöbetçi subay olduğumda su almaya Hasandede bölgesine giderdik. Eski günlerimizi bugün tekrar yad etmiş olduk. Burada sevgili dostlarımız var. Beşir Atalay öğrencilikten bir arkadaşımız, Kırıkkale’yi çok seviyoruz. İnşallah belki seçim döneminde de Kırıkkale’ye gelmek sizlerle mümkün olur. Bildiğiniz gibi mecliste yoğun bir şekilde bütçe görüşmeleri vardı. Bunları tamamladık, umarım 2014 bütçesi de milletimiz için hayrolur” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
emin pazarcı
emin pazarcı
23 Aralık 2013 11:33

kırıkkalenin ayrı bir önemi olması kırıkkale belediyesinin ak partinin kasası olmasından ilerigelmektedir.memlekete yapılması gereken yatırımlar maalesef menfaat odaklarına aktarılmış ve kırıkkale gelişmişlik düzeyi doğu ve güneydoğu illerinin bile altına gerilemiştir.ey vatandaş artık ne zaman uyanacaksın….

Başa dön tuşu