Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale’nin bürokrat olma liyakatine sahip hiç mi evladı kalmadı?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AV. HALİL ÖZTÜRK’TEN KIRIKKALE’YE APAR TOPAR ATANAN BÜROKRATLAR KONUSUNDA TEPKİ

Kırıkkale’ye sürekli farklı şehirlerden il müdürleri atandığına dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Dışarıdan bürokrat getirme hevesine bir türlü anlam veremiyorum. Bu memleketin eli kalem tutan, bürokrat olma liyakatine sahip hiç mi evladı kalmadı da sürekli dışarıdan bürokrat getiriliyor? Bu anlayışın değişmesi için hemen girişimlere başlıyorum” ifadesini kullandı.

“KIRIKKALE’NİN SAHİPSİZLİĞİNE SON VERECEĞİZ”

24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Milletvekili seçilen Av. Halil Öztürk, mazbatasını alır almaz ayağının tozuyla Kırıkkale için çalışmalara başladı. Seçim çalışmalarını, “Kırıkkale’nin sahipsizliğine son vereceğiz” sloganıyla yürüten Av. Halil Öztürk, “Bizim için verdiğimiz her söz senettir. Nasıl ki Kırıkkale halkı bizlere kefil olup Türkiye Büyük Millet Meclisine yollamışsa bizler de bu kefillikte halkımızı mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

“FARKLI İLLERDEN MÜDÜR GETİRME MERAKI DA NEDİR?”

Son zamanlarda Kırıkkale’ye “ithal” bürokrat getirme merakının baş gösterdiğine dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Geçen hafta ilimizden tayin olan İŞKUR Müdürümüzün yerine bir başka ilden bir müdür getirilmesine ilişkin kulis çalışmaları başlatılmış. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz, bu ne acele? Meclis şekillensin, hükümet kurulsun, şöyle ortalığın tozu dumanı dağılsın da oturup konuşalım. Hem farklı illerden müdür getirme merakı da nedir? Bu şehrin öyle kaliteli insanları var ki, emin olun her kurumu en güzel şekilde layıkıyla yönetirler. Bu yangından mal kaçırma operasyonuyla hemen ilgileniyorum. Kırıkkale halkı şundan emin olsun ki, bu şehrin artık Halil Öztürk adında bir vekili var ve bu vekil, kendisine teveccüh gösteren Kırıkkale halkını asla mahcup etmeyecek, Kırıkkale’nin ve Kırıkkale insanının hak ettiği yerlere gelebilmesi için canını dişine takıp çalışacak” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mevlüt niger
Mevlüt niger
2 Temmuz 2018 11:42

Helâl olsun sayın vekilimize hep aynı çizgide devam inşallah başarılar

Bilal ülger
Bilal ülger
2 Temmuz 2018 09:52

Adamsın adammmm halil bey

Hidayet Akcan
Hidayet Akcan
1 Temmuz 2018 23:43

Çok değerli bir şahsiyet, memleket sevdalısı vatanperver millet vekilim ama gerçekten milletin vekili. Sen yürü vekilim arkandayız her daim. Siyasetin memleket için yapılması gerektiğini göster herkese. Belki utanırda unuttukları milleti hatırlarlar sayende

Hüseyin
Hüseyin
1 Temmuz 2018 21:35

Verdiğimiz oylar helali hoş olsun yüreğine sağlık işte bu Kırıkkale Gariplikten kurtulacak seninle inşallah meramımızı dinledin bizde sana inandık güvendik her daim yanındayız hemşerim sağlıcakla kalasın yolun açık olsun selametle inşallah.

Başa dön tuşu
4
0
Would love your thoughts, please comment.x