Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

“Kırıkkale’nin hizmete ihtiyacı var”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Görev yaptığı dönemde, Kırıkkale’ye kazandırdığı yatırımlarla ön plana çıkan Kırıkkale eski Milletvekili Turan Kıratlı, yeniden milletvekilliği görevi için aday adaylığı başvurusu yaptı. Kıratlı, Kırıkkale’nin Ankara’ya olan yakınlığının değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Kırıkkale’nin hizmete ihtiyacı var” dedi. 
 
“İLK ZİYARETİME DOĞUDAN BAŞLADIM”
Kırıkkale eski Milletvekili Turan Kıratlı 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler için AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptı. Kıratlı, “Kırıkkale’ye bir dönem daha hizmet etmek istiyorum” dedi. AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen başvuru töreninde birçok partilinin ve vatandaşın desteği ile konuşmasına başlayan Kıratlı, “2007 seçimlerinde aday oldum. Çok güzel bir kampanya ile Allah nasip etti, Kırıkkale’den vekil oldum. İlk ziyaretime Kırıkkale’nin doğusundan başladım. Doğusundan batısına karış karış ayak basalım diye çaba sarf ettik. Bir Kırıkkaleli anlayışı ile Kırıkkale’yi kucaklamaya çalıştık. Gönlümüzü, bağrımızı tüm hemşerilerimize açtık” diye konuştu.
 
“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kırıkkale’de yaşayan herkesin Kırıkkaleli olduğu anlayışını benimsediklerini ifade eden, “Kırıkkale’yi bir bütün olarak kucaklayarak çaba sarf ettik. Çok güzel projeler kurguladık. Birçok proje ile sahaya indik.  Gerçekten Ak Parti hükümetinin desteği, hemşerilerimizin katkısıyla güzel şeyler yapıldığını düşünüyorum. Bir başarı varsa Allah’ın yardımı ve hükümetin desteği ile Kırıkkale’nin teveccühü ile olmuştur. Bir başarı varsa Kırıkkalelilerin başarısıdır. Kırıkkale’mize taş üstüne taş koyan, gelmiş geçmiş herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
“ANKARA’DAN YARARLANMALIYIZ”
Kıratlı şöyle devam etti; “7 Haziran seçimimiz var. Bende bu seçimde aday adaylığı için müracaat ettim. Kırıkkale’ye hizmet etmek bir şereftir. Bir parça hizmet etmek düşüncesi ile müracaat ettim.  Kırıkkale’nin hizmete ihtiyacı var. Ankara’ya yakın bir iliz. Kırıkkale’nin Ankara’nın nimetlerinden çok istifade etmesi lazım”
 
HEDEF 3-0
Kıratlı’nın başvurusunu kabul eden İl Sekreteri Eyüp Aydın ise, “Bu başvurular Ak Parti’nin zenginliğidir. Çok yoğun bir katılım var. Aday adaylarımız çoğalıyor, her gün açıklama yapıyoruz. Bugün ise Turan Kıratlı müracaat etti. Aday adaylığının Kırıkkale ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Hedefimiz 3-0 yapmaktır. Biz bütün aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu