Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor’da Transfer Atağı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor transferde atağa kalktı. 11 Futbolcuyla sözleşme imzalayan Kırıkkalespor'da Nihat Baran ile yola devam kararı alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor transferde atağa kalktı. 11 Futbolcuyla sözleşme imzalayan Kırıkkalespor’da Nihat Baran ile yola devam kararı alındı.

HIZ KESMEDEN DEVAM ETMEKTEDİR

Başkan Veli Uça yaptığı açıklamasında “Liglerin bitmesiyle birlikte Teknik heyetimiz ve Yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu gelinen nokta da 11 oyuncu ile sözleşme imzalama fırsatımız oldu. Yapılan görüşmeler hız kesmeden devam etmektedir. Kulübümüz mali yapısına uyan oyuncuları takımımıza kazandırmak için mesai mefrumu gözetmeden çalışmaktayız. Önümüzde ki günlerde transferle ilgili siz kamuoyunu bilgilendireceğiz. ‘dedi.

İŞTE TRANSFERLER

Kırıkkalespor Forvet oyuncusu Ali Özgür Basa, Silivrispor’dan Forvet arkası pozisyonunda oynayan Gökhan Göksu, Arhavi Spor dan Sağ ve sol kanat oyuncusu Eyüp Can Temiz, İç transferde Buğra Şahiner , ofansif orta saha Serkan Gürler, Arnavutköy spor ve A.Kemer spor formalarını giyen Sağ bek Mehmet Söğüt, İçel İdman Yurdu forması giyen ofansif orta saha Uğur Ayhan, Yozgatspor ve Artvin Hopa spor formaları giyen futbolcu sol bek Yunus Emre Çabuker, Altındağ belediye spor ve Mardin Fosfat spor formaları giyen tecrübeli futbolcu defansif orta saha Emrah Sürücü, İç transferde Başarılı stoper Mehmet Albayrak, Elazığ Karakoçan spordan transfer Berkay Sarısu ile sözleşme imzaladı

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x