GündemKırıkkaleManşet

‘Kırıkkale’ye muhalefet lazım’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÇAKIRCA, “KIRIKKALE’YE MUHALEFET LAZIM… YOKSA AKP KENDİNİ HATASIZ SANACAK”
Gazetemize ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Murat Çakırca, önemli açıklamalarda bulundu. 29 Mart’ta CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nın yaptığı ön seçimde 820 oyla birinci seçilen Çakırca, ön seçimde belirlenen sıralamanın değişmeyeceğini ve kendisinin birinci sıra milletvekili adayı olduğunu söyledi.
‘Kırıkkale’ye muhalefet lazım’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BİZ MUHALEFET OLMAK İSTEMİYORUZ
CHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Murat Çakırca ve CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin’i ziyaret etti. AK Parti hükümetinin ülkeyi böldüğünü ve kutuplaştırdığını dile getiren Çakırca, biran önce halkın uyanması gerektiğinin altını çizdi. Kırıkkale’de muhalefet bir vekilin olmadığının öne süren Çakırca, “Kırıkkale’de muhalefet yok. Biz muhalefet olmak istemiyoruz. CHP’nin Kırıkkale’den iktidar partisi olarak vekil çıkartmasını istiyoruz. AKP’nin görmediğini görüp, duymadığını duyacağız. Gerçekleri de ortaya çıkaracağız.” dedi.
‘21 YILDIR SÖYLEMLERİM AYNI’
21 yıldır CHP’de siyaset yaptığını anlatan Çakırca, 21 yıldır söylemlerinin aynı olduğunu söyledi. AK Parti Milletvekillerini eleştiren Çakırca, son 4 yılda Kırıkkale’de taş kıpırdamadığını söyleyerek, durumun vahametini ortaya koydu. Ak Parti Milletvekillerinin işsizliği önleyemediğini ve Kırıkkale’de 10 bin işsiz olduğunu söyledi. “Mevcut vekiller Kırıkkale’mizi tanımıyor.” diyerek AK Parti vekillerini eleştiren Çakırca, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Maalesef çok üzücü bir durum. Yeşil Vadi Projesi ne oldu? Güç birliği toplantıları yapılıyordu, ne çıktı oradan? Kırıkkale’de 10 binin üzerinde işsiz, 50 bin emekli var. Bunlar aç geziyorlar. Açlık sınırının altında yaşıyorlar.”
‘HER EVDE BİR SİGORTALI’
Çakırca, “Kırıkkale’de bir emekli düşünün aldığı aylık ile evini, eşini, çocuğunu, torununu geçindirmeye çalışıyor. Aslında geçindiremiyor. Açlık sınırı altında yaşıyorlar. Biz CHP olarak iktidar olarak geldiğimizde neler mi yapacağız? Biz her evde en az bir sigortalı olması için çalışacağız. Böyle bir projemiz var. Bu arada diğer parti adaylarının kim olduğunu bilmiyorum. Ancak ben diyorum ki, adaylar belli olduğunda karşılıklı, basının önünde soru cevap şeklinde basın açıklamasına davet ediyorum. Hodri meydan okuyorum.” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu