GündemManşetSiyaset

“Kırıkkale’ye sahip çıksınlar”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ı makamında ziyaret etti. Sümer milletvekilliği için aday olacakların Kırıkkale’ye sahip çıkan adayların olması gerektiğini söyledi.

HAREKETLİLİK VE ENERJİ VEREN BİR PARTİ
Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ı makamında ziyaret etti. Genel seçimlerle ilgili fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer milletvekilliği için aday olacakların Kırıkkale’ye sahip çıkan adayların olması gerektiğini söyledi. Sümer yaptığı açıklamada ‘AK Parti 2002 yılında iktidara geldikten sonra siyasete hareketlilik ve enerji veren bir parti oldu. Halka hizmet Hakka hizmettir lafını çok iyi temsil ediyorsunuz’ dedi.

BU YOLA ALLAH RIZASI İÇİN ÇIKTIK
Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise konuşmasında ‘Siyaset iki şey için yapılır birincisi cep doldurmak için ikincisi Allah rızası için. Biz bu yola Allah rızası için çıktık. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde de aday adayı olacak arkadaşların Allah rızası için çalışacak arkadaşlar olmasını isteriz. İl Başkanlığı olarak bize gelen vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlar da bize Allah razı olsun desinler bu bize yeter. Aday adayı olacak arkadaşlarımızın Ak Parti’nin Kırıkkale’deki oyun yükseltecek kişilerin olması gerekir. Seçim sonrası İl Başkanlığı olarak da adaylarımızla uyum içerisinde çalışacağız’ dedi.

VEKİLLERİMİZ MPT’YE SAHİP ÇIKTI
Son günlerde Kırıkkale gündemini oldukça meşgul eden ve Kırıkkale’yi yakından ilgilendiren Milli Piyade Tüfeği ile ilgili açıklama yapan Ticaret Borsası Başkanı Sümer, ‘MPT’ye Kırıkkale milletvekillerimiz sahip çıkıyor. Allah onlardan razı olsun MPT, MKE‘nin doğal olarak da Kırıkkale’nin hakkıdır. Yeni seçilecek milletvekillerimizin de her şekilde Kırıkkale’ye sahip çıkmaları gerekir. Yapılacak seçim Kırıkkale’mize hayırlı olsun’ ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu