Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kırıkkale’ye trafik çocuk parkı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir süre önce Kırıkkale’ye trafik çocuk parkı kazandıracakları müjdesini veren Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, parkın yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu. Özel İdare Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş ile Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin’le birlikte alanda incelemelerde bulunan Vali Sezer “Çocuklarımız Trafik Kurallarını Eğlenerek Öğrenecek” diye konuştu.

 

ARAZİ PARK İÇİN UYGUN

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Türkiye’de örnek proje olmaya aday ‘Trafik Çocuk Park’ projesinin hayata geçirilmesi planlanan arazide incelemelerde bulundu. Bahşılı ilçesi Kızılırmak kenarında bulunan arazide yapılan arazi incelemesinde Vali Sezer’e Özel İdare Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş ile Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin elik etti. Arazinin park için oldukça uygun olduğunu belirten Vali Sezer, Trafik Çocuk Parkının, Türkiye ve bölgemizde ilk olma özelliğini taşıdığını söyledi.

 

ÇOCUKLARIMIZ TRAFİK KURALLARINI EĞLENEREK ÖĞRENECEK

Çocukları her yönden geleceğe hazırlamamız gerektiğini ifade eden Vali Sezer “ Gelecekte daha bilinçli bireyler olmaları için çocuklarımızın trafik konularında da eğitimlerini yerine getirmeliyiz. Oluşturulacak olan Trafik Çocuk Parkı sayesinde, çocuklarımız trafik kurallarını eğlenerek öğrenmiş olacaklar” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x