Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkale’yi Sporun Başkenti Yapmalıyız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belpa Genel Müdür Danışmanı İş İnsanı Taner Özgün, “Kırıkkale Büyük Anadoluspor Anadolu takımları arasında yükselen bir yıldız takım olmasını dilemekteyiz. Bu yüzden hep beraber takımımızı ve ilimizi sporun başkenti yapmak için çalışmalıyız” dedi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Önümüzdeki haftalarda yapılması planlanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübü Başkanlığı için Taner Özgün’ün ismi geçiyor. Bir dönem Egospor Kulüp Başkanlığı yapan Taner Özgün, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi;

“Kırıkkalespor’a gönül vermiş sporsever taraftarlarımız: geçmişten bugüne kıymetli takımımızın hep yanında olduk ve destekledik. Değerli hemşerilerimizin ve Kırıkkalespor’a gönül vermiş her camiadan STK’larımız, derneklerimiz, iş insanlarımız ve spor adamlarının ortak bir paydada buluşup ilimizin takımını daha güzel ve üst liglerde görmek arzusuyla yeni bir başlangıç ve Anadolu takımları arasında yükselen bir yıldız takım olmasını dilemekteyiz. Bu yüzden hep beraber takımımızı ve ilimizi sporun başkenti yapmak için çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde bu süreçte birlikteliği ve Kırıkkalespor camiası ve Kırıkkale halkına ve kamuoyuna duyurur. Nice şampiyonluklar da birlik de omuz omuza olmak dileğiyle” dedi.

Kırıkkale’yi Sporun Başkenti Yapmalıyız - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu