Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkale’yi yakından tanıyorlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni kabinede yer alan iki bakan Kırıkkale’yi yakından tanıyor. İşte kabineye giren o iki isim…
10 KİTABI YAYINLANDI
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’den boşalan koltuğa hemcinsi Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam geldi. 16 Ocak 1958 İstanbul Üsküdar doğumlu olan İslam, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını da aynı üniversitede tamamlayan İslam, doktorasını ise Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı. Bakan İslam 1994 yılında Doçent ünvanıyla Kırıkkale Üniversitesi’nde öğretim üyeliği görevi yaptı. 2007’de Kültür Ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim ile Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Yayınlanmış 10 kitabı ve 40 kadar makalesi bulunan İslam, iyi düzeyde İngilizce biliyor. Evli ve 1 çocuk annesi olan İslam, yeni kurulan Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda ilk günden beri görev yapan Fatma Şahin’in yerine geldi.

13 İLDEN SORUMLUYDU
Yeni Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, Ak Parti’nin 4. olağan kongresinden sonra 14. Kasım 2012’de yapılan yeni görev dağılımı ile İç Anadolu, Orta ve Batı Karadeniz’deki Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Çankırı, Tokat, Amasya, Samsun, Sinop, Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabük ile birlikte 13 ilden sorumlu teşkilat başkan yardımcılığı görevini yürüttü.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu