GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kirli insanların MHP ile alakası yoktur!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu yazılı bir basın açıklaması yaparak, makam ve mevki için rant elde etmekte olan kişilerin disiplin kuruluna sevk edildiğini ve partiden ihraç edildiğini ifade etti. Baloğlu yaptığı açıklamada, “Kirli insanların MHP ile bir ilişkisi kalmamıştır” dedi.

 

MİDE BULANDIRICI

Konu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Erdal Bayoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Son zamanlarda Siyasi Dansözlerin; Rant, siyasi vaat ve birim müdürlükleri gibi düzmece vaatlerle ağına düşürdükleri bir takım zevatlar, gizli görüşmeler yaparak, ülküsüne, davasına fiyat biçme girişimde bulunmuştur. Yenişehir semalarında yapılan pazarlıkların, bu pazarlıklarda bulanan siyasilerin ve kendini pazarlayanlara verilen vaatlerin, kendi partileri ve Genel merkez yöneticileri hakkındaki beyanlarının ne kadar mide bulandırıcı ve bir o kadarda düşündürücü olduğunu bilinmelidir”

 

REKLAM YAPAMAYACAKLAR

“Netice itibari ile aralarında eski kadın kolları geçici görevlendirmeli başkanı Raziye Özçelik olmak üzere, parti üyesi olan kirli pazarlıkçılar ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Ayrıca 657 sayılı kanuna göre Devlet memuru olan elebaşı konumundaki “Bizim payımız ne kadar olacak” diye makam pazarlığı yapan ve kendilerini ülkücü olarak adlandıran bu kirli insanların MHP ile bir ilişkisi kalmamıştır. Artık MHP ve Ülkücü camia üzerinden reklam yapamayacaklardır. Muhataplarından gelecek cevaba istinaden kelime kelime beyanlar, bilgi ve belge kamuoyu ile paylaşılacaktır. MHP Ülkücü geçinenlerden ve Ülkücüden geçinenlerden bir kez daha kurtulmanın hazzını yaşamaktadır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu