Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kıymet bileceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milletvekili adayı belirleme sürecinin devam ettiğini hatırlatan İl başkanı Dağdelen, “Bizler dedikodulara, boş konuşmalara artık prim vermemeliyiz. Kırıkkale’ye kim bir çivi çaktıysa onun yanında olmalıyız. Biz diyoruz ki kıybet bileceğiz, Kırıkkaleli hemşerilerimizin hizmetkarı olacağız” ifadesini kullandı,

AMAÇ ALLAH RIZASINI KAZANMAK

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz yetkilileri Ragıp Cihat Mencet, Adem Yılmaz ve Harun Yüksel ile bir süre sohbet etti. Seçim süreci başlamadan yaptıkları çalışmalardan söz eden İl Başkanı Dağdelen “Bizim tek düşüncemiz Allah rızasını kazanmak. Sorunu olan bir hemşerimizin sorununu çözmek ona yardımcı olmak, onun duasını almak bize yeter. Bize gelen birisine sen hangi partidensin? Nerelisin? Şucusun, bucusun demeden sorununu çözmek için çalışıyoruz. Biz Kırıkkale olarak artık söylentilere, dedikodulara prim vermemeliyiz. Biz yola çıkarken şunu söyledik, yeni dönemde bizim anlayışımız kıymet bilmek üzerine olacak. Kıymet bileceğiz, Kırıkkaleli hemşerilerimizin hizmetkarı olacağız” diye konuştu.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Milletvekili aday belirleme sürecinin devam ettiğini ve kısa zamanda sonuçlanacağını söyleyen İl Başkanı Dağdelen “Milletvekili adaylarımız belli olduktan sonra sahadaki çalışmalarımızı daha da artıracağız, yaptıklarımızı ve yeni dönemde yapacaklarımızı anlatacağız. Şehrimize ve insanlarımıza hizmet vermek, onların sorunlarına çözüm üretmek bize haz veriyor. Hemşerilerimizin sorununu çözebiliyorsak, onların beklentilerini karşılayabiliyorsak ne mutlu bize. 16 yıldır milletimizin iradesine ram olduk ve cesaretle Türkiye’ye boyunduruk vurmak isteyenlere haddini bildirdik. Özgüvenle dirildik. Şimdi şahlanacak ve yükselecek Türkiye. Durmak yok, yola devam” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x