Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Kocoğlu; Kırıkkalespor’a Adayım!  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Türk Metal Sendikasının desteklediği İş adamı Serkan Koçoğlu Türk Metal Kırıkkalespor başkanlığına aday olduğunu düzenlediği basın toplantısında duyurdu.

 

KİMSE HAKKINDA YORUM YOK

Sezona iyi başlayamayan ve sezon başında kongreye yapılan itirazlar sonucunda atanan kayyum heyetinin akabinde mahkemenin tekrar başkanlığı eski yönetime bırakması ile başlayan sorunların devam etmesinden dolayı özellikle taraftarların mevcut yönetimin istifasını istemesi, hafta sonu oynanan Tire 1922 spor karşılaşmasında yaşanan tartışmaların ardından İş adamı Serkan Koçoğlu, Derya Alabalık Restoranda yaptığı basın toplantısı ile Türk Metal Kırıkkalespor Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Türk Metal Sendikasının desteği ile Türk Metal Kırıkkalespor Başkanlığına aday olduğunu belirten Koçoğlu, yıllarca Ankaragücü, Gençlerbirliği gibi büyük kulüplerde futbol oynadığını ve Yeni Malatyaspor’da yöneticilik yaptığını ifade etti. Yıllarca futbolun içinde olduğundan dolayı başka bir kulübe katkı sağlamaktansa kendi memleketinin takımına katkı sağlamak istediğinin altını çizen Koçoğlu, “Bu saatten sonra adayım. Kimse hakkında yorum yapmayacağım” diye konuştu.

 

ÖNCE GÜVEN GEREKİYOR

Koçoğlu, aday olduğunu açıkladıktan sonra sorulan sorulara da yanıt verdi. Başarılı olmak için neler yapacağı sorusuna “Güven” diye cevap veren Koçoğlu, “Şunu şöyle yaparız diyemeyeceğim. Çünkü alınan bir kongre kararı yok. Kongre kararı alınırsa o zaman konuşuruz. Ama önce güven gerekiyor. Güvenin olmadığı yerde başarı olmaz. Yaşanan olaylar güvensizlik yarattı. ‘Aday olan oldu da biz mi vermedik’ diye bir söz duyduklarını söyleyen Koçoğlu, “15 gün içerisinde kongre kararı aldılar aldılar, Almazlarsa bende yokum. Çünkü iki hafta içerisinde bir şeyleri düzeltme imkanınız olur. Ama bu süre zarfından sonra yapacak bir şey kalmaz. O yüzden de süre belli. Birlik beraberlik olsun. Her şey Arma için, insanlar için değil” dedi.

 

UĞURA KİLOLU DİYENİN GÖZLÜK TAKMASI LAZIM

Daha önce yapılan kongrede neden aday olmadığını sorusuna cevap veren Koçoğlu, “O zamanda adaydım ancak Türk Metal Sendikasının yapacağı itirazdan dolayı ve bana kesin olarak açılan davayı kazanacağız dendi. Onun için aday olmadım. Ama kayyum heyetinden sonra mahkeme sendika tarafında karar verseydi şu anda liderdiniz” diye konuştu. Hafta sonu oynana maçta yaşanan olay hakkında düşünceleri sorulan Koçoğlu, “Hoca Uğur’a kilolu demiş. Uğur’a kilolu demek için birkaç numara gözlük takması lazım” Koçoğlu eğer Başkan olursa ilk olarak hocanın değişmesi gerektiğini belirtti. Koçoğlu’nun yaptığı toplantıya Yahşi Medya İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi,  Cihad Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, Mavi Dünya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Gökkaya, Gazetekale.com Genel Yayın Yönetmeni Burak Can’ın yanı sıra Tiryakiler taraftar grubu dışında tüm taraftar gruplarından temsilciler katıldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x