Spor

Kopenhag-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5 hafta sonunda 5 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray, son hafta maçında Danimarka’nın Kopenhag ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde tur için Kopenhag’a gidiyor

12 Aralık Salı günü TSİ 23.00’te Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daki Parken Stadı’nda oynanacak maç, EXXEN’den canlı yayınlanacak.

Maçın hakemi İtalyan Daniele Orsato olacak

Kopenhag-Galatasaray maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato’nun yardımcılıklarını Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak. Dördüncü hakem ise Marco Guida olacak.

Tur için galibiyet şart

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna yükselebilmesi için Kopenhag ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Şu an itibariyle grupta Galatasaray 6 puanla 3., Kopenhag ise 7 puanla 2. sırada yer alıyor. Galatasaray’ın averajı -1, Kopenhag’ın averajı +2.

Galatasaray, Kopenhag’ı yenmesi durumunda puanını 8’e çıkaracak ve diğer maçın sonucuna bakılmaksızın grup ikincisi olarak son 16 turuna yükselecek.

Haber:Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu