Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Köprülü kavşakta son rötuşlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Millet Bulvarı üzerinde çalışmaları devam eden köprülü kavşakta incelemelerde bulundu.

ŞEHİR TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK

Karşıyaka-Yuva-Bahçelievler Köprülü Kavşağı çalışmalarında son aşamaya geldi. Önümüzdeki trafiğe açılacak olan Köprülü Kavşağı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mevcut durum hakkında bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. Şehrin trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan köprülü kavşak çalışmalarının son aşamaya geldiğini vurgulayan Saygılı, kenti ortadan ikiyi bölen ve bu sorunun çözümü için yapılan projenin hayırlı olmasını diledi.

KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK

Millet Bulvarı üzerinde devam eden Köprülü Kavşak çalışmaları asfalt kaplama çalışmaları ve çevre düzenlemesinin ardından Kırıkkalelilerin hizmetine açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı incelemelerin ardından yaptığı konuşmada, “Kırıkkaleli hemşerilerimizin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığı şehir olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarda son aşamaya gelen Köprülü Kavşak projesi inşallah kısa zamanda hizmete açılacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x