Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Koray Aydın, Kırıkkale’de seçim çalışmalarına katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’ye geldi.

 

KIRIKKALE, ÖNE GEÇTİĞİMİZ BİR İL

İlk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret eden Aydın, burada yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları yapmak üzere Kırıkkale’de bulunduğunu söyledi. Aydın, Kırıkkale’nin kendileri için önemli bir şehir olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Çünkü burada kıyasıya bir mücadele var. Şu an itibarıyla Kırıkkale, öne geçtiğimiz bir il. Seçimi kazanacağımız görünüyor. Bu manada AK Parti ile kıyasıya bir mücadelemiz var. Parti olarak seçim çalışmalarına başladığımız günden bu yana yükselen bir grafiğimiz var. Bu yükseliş devam ediyor. Daha önümüzde 22 gün var, bu yükselişin devam edeceğine ve seçimi daha rahat bir şekilde kazanacağımızı düşünüyoruz.”

 

KULLANILAN ÜSLUP ÜZÜCÜ

Bu seçimlerde ülkeyi yönetenlerin kullandığı üslubun ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı olduğunu savunan Aydın, “Şahsen bir siyasetçi olarak bu duruma üzülüyorum. Mevcut iktidar içinde bulunduğumuz şartların konuşulmasını istemiyor. İşin özeti bu.” dedi. Koray Aydın, daha sonra partisinin ve Millet İttifakının belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’ın seçim bürosunu ziyaret etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x