Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşet

Kore gazileri öğretmenlerle buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Kore Gazileri İsmail Özdemir, Kıbrıs Gazileri Abdurrahman Yumuş, Muzaffer Okçu ve Alattin Elitok tarafından Evliya Çelebi İlköğretim okulu Öğretmen ve Öğrencileri ziyaret edildi.

ANILARINI PAYLAŞTILAR

Çocuk oyunları Konfederasyonu Kırıkkale İl Başkanı Rıfat Savrun ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin ortaklaşa organize ettiği ziyarette Gaziler Öğrencilerin sorularını cevapladı. Kore Kıbrıs Savaşındaki ve Teröristlerle mücadelelerini anlatan Gazileri, öğrenciler dikkatlice dinlediler.

VATAN VE BAYRAK SEVGİSİ

Ziyarette Okul Müdürü Hüseyin Meydaner” Vatanımızın ve Bayrağımızın var olması yolunda verilen mücadelelerin canlı şahitleri olan siz Kahraman Gazilerimizi okulumuzda misafir etmekten son derece memnun olduk. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize Vatan ve Bayrak sevgisini aşılama konusunda bizlere sağladığınız yardımlardan dolayı Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve Gazilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Düzenlenen programda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit dul ve Yetimleri Derneği tarafından İlimizin Şehit ve Gazilerinin resimleri Slâyt gösterimi yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu