Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Tahminler tutmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale’deki son basın toplantısında aday açıklama takvimi hakkında bilgi vermişti. Ancak Atalay’ın açıkladığı takvim tahmin ettiği gibi çıkmadı.

ATALAY NE DEMİŞTİ?

Valilik toplantı salonunda ülke ve Kırıkkale gündemi hakkında açıklamalarına yer verdiği basın toplantısında, aday açıklama takvimi hakkında da açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, “Öncelikli olarak büyükşehir belediye başkan adayları belirlenecek ve açıklanacak. Ardından Kasım ayının üçüncü haftasında da küçük şehirlerin adayları açıklanacak. İlçe ve belde adaylarının açıklanması ise Aralık ayına sarkabilir” demişti.

SOMUT BİR GELİŞME YOK

Ancak bu açıklamaya göre AK Parti’nin aday açıklama takvimi birbirini tutmadı. AK Parti Kasım ayının sonu gelmesine rağmen hala büyükşehir adaylarını dahi açıklamadı. Atalay’ın açıklamasının akabinde siyasi kulisler kaynamaya başlamış ve Kırıkkale’nin de adayının Kasım ayının 3’üncü haftasında açıklanması bekleniyordu. Ancak büyükşehirlerde bile somut bir hareketlenme olmadığı gözüküyor. AK Parti’nin Kırıkkale gibi küçük şehirlerin adaylarını Aralık ayının ilk ve 2’nci haftasında açıklaması bekleniyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu