Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Korunma ve bakım altındaki çocuklar iftarda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi çatısı altında korunma ve bakım altında bulunan, kuruluştan reşit olarak ayrılan, halen üniversitede eğitimine devam eden koruma altındaki çocuklara iftar yemeği programı düzenlendi.

 

RAMAZANA ÖZEL TİYATRO GÖSTERİLERİ SUNDULAR

Polis evinde düzenlenen iftar yemeği programına Vali Yunus Sezer ve eşi Canan Sezer, İl müdürü Hatice Uğurlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutamız Selami Aslan ve eşi Ayşegül Aslan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İŞKUR Müdürü Yasin Tekin ve SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü katılım sağlandı. Programda korunma ve bakım altında bulunan çocukların ramazana özel tiyatro gösterileri sundular ve ilahiler söylediler. En iyi Kur’an-ı Kerim okuma yarışması Karadeniz 2’ncisi üniversite öğrencisi Eda Esma Yusufoğlu Kur’an tilaveti ile program devam etti. İftardan sonra yine Eda Esma Yusufoğlu’nun yemek duası, İl Müdürü Hatice Uğurlu ve  Vali Yunus Sezer’in program sona erdi. İftar yemeğinin sonunda çocuklara ve misafirlere eski Türk geleneği olan macun şekeri ikram edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x