Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Türk Telekom Kırıkkale’de internet altyapısında sınıfta kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Telekom’un Kırıkkale’de altyapıya yatırım yapmaması nedeniyle yüzlerce abone mağduriyet yaşıyor. Fiber internet kullanmak isteyen aboneler ise çoğu bölgede altyapı olmadığı için bu hizmetten yararlanamazken, birçok mevcut abone taahhüt edilen hızlı yakalayamamaktan şikayetçi.

 

İNTERNET ALTYAPISI YETERSİZ

Türkiye 4,5G’den 5G teknolojisine geçmeye hazırlanırken Kırıkkale’de hala sabit internete erişmekte sıkıntı yaşayan abonelerin varlığı oldukça düşündürücü. Kırıkkale’de ikamet değiştirerek yeni binalara taşınan aboneler altyapı hattı olmaması nedeniyle sıkıntı yaşarken kent merkezindeki mevcut aboneler de yetersiz altyapı nedeniyle tarifelerinde belirtilen hızı alamamaktan mustarip.

 

1 YIL SONRAYA TAKVİM VERİLİYOR

Özellikle PODYUM AVM sırasında bulunan binalarda yaşanan internet sorununa tepkiler git gide artıyor.  İnternet kullanımı için yeni altyapı çektirmek isteyen ve bu hizmet için Türk Telekom’un kapısını çalan kullanıcılar, en yakın tarih olarak 1 yıl sonraya takvim aldıklarını iddia ederken söz konusu durum en çok işlerini internet üzerinden sağlayan kullanıcıları etkiliyor.

 

FİBER İNTERNET YOK GİBİ

Bunların yanı sıra yine altyapı eksikliği nedeniyle fiber internet kullanımı da Kırıkkale’de oldukça düşük bir durumda. Sadece belli caddelerde olan ve bazı resmi kurumların faydalanabildiği fiber internetin abone sayısı oldukça az sayıda. Vatandaşlar Türk Telekom’un yatırım çalışmalarına başlayarak mağduriyetlerin giderilmesini bekliyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x