Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Köstekli Yeniden Başkan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin 9’ncu Olağan Genel Kurulu’nda yeniden aday olan mevcut Başkan Süleyman Köstekli, delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçildi.

Beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz

İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB) 9’ncu Olağan Genel Kurulu öncesinde konuşan Palandöken, Türkiye’de huzur ve güven ortamı bulunduğu sürece, başarılamayacak hiçbir şeyin olmadığını vurguladı. Türkiye’nin çok önemli bir seçim dönemine girdiğini belirten Palandöken, şunları kaydetti: “Türkiye’de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır. Türkiye seçimlerden dolayı hareketli bir döneme girdi. Bu kongreler ülkemizin dirliği, birliği ve kardeşliği için çok önemli. Kırıkkale ekonomisine katkıda bulunmak için 2-3 haftada bir gelmeye çalışıyorum. Genel kurulun hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

23 yıldır başkan Süleyman Köstekli

23 yıldır başkanlık görevini yürüten ve seçime tek aday olarak giren KESOB Başkanı Süleyman Köstekli ise görev süreleri içerisinde yaptıkları projelerden bahsederek, bundan sonra da çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Programa AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve çok sayıda esnaf katıldı.

İşte yönetim

Mevcut Başkan Süleyman Köstekli’nin yeniden tek liste olarak seçildiği 9’ncu Olağan Genel Kurulda yönetim ise şu şekilde oluştu:

 

Başkan: Süleyman Köstekli

Asil Üyeler: Adem Yurtalan, Adnan Çatalok, Behsat Yerlikaya, İshak Gencer

Denetim Kurulu Üyeleri: Mehmet Sargın, Şevket Şahin, Dede Pınar

Disiplin Kurulu Üyeleri: Sevda Agcagil, Kaan Şahiner, İlhami Elibol

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x