Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatYaşam

Türküler, Bir Bozlak Hikayesi’nde hayat buldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin yetiştirdiği genç ses sanatçılarından Ali Şahin ve Serhat Ulaşkan’ın sesiyle, Proje koordinatörü Kırıkkaleli Serhat Ulaşkan’ın hikayeleriyle Türkülerin hayat bulduğu ‘Bir Bozlak Hikayesi’ Ankara Panora Alışveriş ve yaşam Merkezinde gerçekleştirildi.

En güzel türküler hikayeleriyle seslendirildi

Proje Koordinatörlüğünü ve hikaye anlatıcılığının Kırıkkaleli hemşerimiz Serhat Ulaşkan’ın yaptığı ‘Bir Bozlak Hikayesi’ 1 Mayıs Salı günü Turan güneş bulvarı Çankaya/Ankara adresinde bulunan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Ücretsiz olan etkinliğe Kırıkkaleliler yoğun ilgi gösterdiler. Ali Şahin ve Serhat Ulaşkan’ın birbirinden güzel türküleriyle hayat bulan etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Türkülerin hikayelerini dinleyen katılımcılar duygu dolu ve bir o kadar da keyifli saatler yaşadılar.

Kültürümüzün yapı taşı

Proje Koordinatörü Ulaşkan “Her türkünün bir hikayesi vardır ve bu hikayelerdir türküleri anlamlı, değerli kılan. Popüler kültürün her geçen gün etkisini arttırdığı günümüzde, kendi kültürümüzün en önemli yapı taşlarından Halk Müziği’nin, türkü ve bozlaklarımızın yaşamasında, sevilmesinde ve yaygınlaşmasında pay sahibi olabilmek en büyük amacımız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x