GündemKırıkkaleManşet

Köylü Milletin efendisidir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ramazan Can köy ziyaretlerini Balışeyh ve Merkez’e bağlı köyleri ziyaret etti. Delice, Balışeyh, Sulakyurt ve Merkez’de gitmedik köy bırakmayan Can, köylülerden sıcak ilgi gördü. Can, köylünün her şeyin en iyisine layık olduğuna işaret ederek “Köylü Milletin efendisidir” dedi.

 

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

Seçim çalışmaları kapsamında bir haftada 3 ilçe ve Merkeze bağlı köyleri gezen Can Delice Balışeyh, Sulakyurt ve Merkez’e bağlı köyleri gezerek köylülerin sıkıntılarını dinledi. Yaşanan sıkıntılara anında çözüm bulan Can gittiği tüm köylerde herkesin gönlünde taht kurdu. Özellikle Merkez’e bağlı Ulaş Köyü’nde yapılan çalışmalarda bir mevkide menfez olmadığını fark eden Can, Karayolları Şube Müdürü ile görüşerek menfez yapılacak alanı yerinde inceletip menfez yapılması kararını aldırdı.

 

KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR

Can köy ziyaretlerine Merkez’e bağlı Yukarımahmutlar, Karacalı, Kızıldere, Kazmaca, Pazarcık, Ulaş, Dağevi ve Balışeyh’e bağlı Beyobası, Uzunlar, Halfeli, Hüseyinbeyobası, Kılevli, Kırlangıç, Eldelek köylerini ziyaret etti. Köylülerin Ramazan Can’a olan yakınlığı ve sevgisi dikkatlerden kaçmadı. 7’den 70’e köylülerle sohbet eden ve dertlerini dinleyen Can ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünü hatırlatarak köyde yaşayan tüm vatandaşların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti. Can çocuklara da hediyeler verdi.

Köylü Milletin efendisidir - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Köylü Milletin efendisidir - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Köylü Milletin efendisidir - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Köylü Milletin efendisidir - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Köylü Milletin efendisidir - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu