Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

KTSO Mesleki Eğitim Merkezinde Eğitimler Devam Ediyor

Odamız tarafından kurulan Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim devam ediyor. Teorik derslerin devam ettiği KMTA Lisesi’ni ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret eden Yönetim Kurulu üyelerimiz eğitimler hakkında bilgi alıp kursiyerlerle görüştüler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Odamız tarafından kurulan Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim devam ediyor. Teorik derslerin devam ettiği KMTA Lisesi’ni ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret eden Yönetim Kurulu üyelerimiz eğitimler hakkında bilgi alıp kursiyerlerle görüştüler.

KTSO Mesleki Eğitim Merkezinde Eğitimler Devam Ediyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
– Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Odamız tarafından kurulan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezinde Kaynakçılık ve CNC kursları devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Varlı, Başkan Yardımcımız Ali Dolu, Yönetim Kurulu üyelerimiz Muzaffer İlhan, Bilal Demircan, Bülent Yıldırım, Hakan Şahin ve Genel Sekreterimiz Ahmet Şerbetçioğlu teorik derslerin devam ettiği, Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolüyle idaresi odamıza devrolan Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul müdürü Çetin Yıldız ve görevli eğitimcilerden bilgi aldılar. Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir’in de katıldığı ziyarette deneyim ve tecrübelerini kursiyerlerle paylaşan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Varlı, işini iyi öğrenen ve hakkıyla yerine getirenlerin işsiz kalmayacağını, nitelikli elemanların her zaman aranan elemanlar olduklarını söyledi.

KMTAL ziyaretinin ardından Yahşihan Küçük Sanayi Sitesinde bulunan, odamıza ait Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret eden Yönetim Kurulu üyelerimiz, burada bulunan makine ve teçhizatları incelediler. Mesleki eğitim merkezinin donanım ve teknik açıdan eğitimlerin yanında piyasaya da iş yapabilecek durumda olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Varlı kaynakçılık ve CNC kurslarının yanında farklı alanlarda da kurslar açmak için çalışmalar yapıldığını söyledi. Şu ana kadar 73 kursiyerin mezun olarak belgelerini aldıklarını, 33 kursiyerin de eğitimlerinin devam ettiğini ifade eden Varlı, eğitim merkezine ilginin çok yüksek olduğunu 158 adayın ders başı yapmak için sırada beklediğini söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x