Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

KTYG’den trafik eğitimi projesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KTYG ile İl Emniyet Müdürlüğü ortaklığıyla hazırlanan eğitim projesi kapsamında ilköğretim öğrencilerine trafik eğitimi düzenlenecek.

KTYG’den trafik eğitimi projesi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Oktay Kırlangıç
28 MAYIS GÜNÜ DÜZENLENECEK
Konu hakkında açıklama yapan Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği İl Temsilcisi Oktay Kırlangıç, programın geçmiş bir tarihte yapılacağını ancak Soma faciası ve Vali Ali Kolat’ın ablasının vefatı üzerine iptal edildiğini bildirdi. Kırlangıç eğitim programı konusunda yaptığı duyuruda şu bilgilere yer verdi; “İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ve Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Kırıkkale İl Temsilciliği’nin birlikte organizesiyle, Hacılar Seher Vuslat Aytemiz İlköğretim Okulu’nda, 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 09.30 –  12.10’da  trafik eğitimi verilecektir.
EĞİTİM ERTELENMİŞTİ
Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünün katkılarıyla, çizgi film eşliğinde verilecek olan teorik eğitimin akabinde, ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine, okul bahçesinde kurulacak trafik parkurunda uygulamalı eğitim verilecektir. Programın devamında Karayolu Trafik Ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Kırıkkale İl Temsilciliği olarak, daha önce programlandığı bildirilen, fakat Soma’daki elim maden faciası ve akabinde sayın valimizin ablasının vefatı münasebetiyle tehir edilen film – slâyt gösterili ve yarışmalı ”çocuklara trafik eğitimi” programı sunulacaktır”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu