Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KÜ ÖĞRENCİLERİ ÇORBA DAĞITTI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi İşletme ve Kariyer Topluluğu yardım amaçlı Cumhuriyet Meydanı’nda çorba dağıttı.
FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinden oluşan İşletme ve Kariyer Topluluğu Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 100 kişiye çorba dağıttı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 7’den 70’e herkese çorba dağıtan öğrenciler, bu tür faaliyetlerinin devam edeceğini belirttiler. Çorba ikramından memnun kalan vatandaşlar ise bu tür faaliyetlerinin devamını dileyerek, İşletme ve Kariyer Topluluğu’na teşekkür ettiler.
 
KARİYERE YÖN VEREN ETKİNLİK
İşletme ve Kariyer Topluluğu Başkan Yardımcısı Melike İbar ve beraberindeki üyeler “Üniversite öğrencilerinin kariyerine yön veren etkinliklerimiz ara vermeden devam edecek. Geçtiğimiz gün saat  12.00 ila 14.00 arasında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan vatandaşlarımıza çorba dağıttık. Geneli okula giden çocuklarımız oluşturdu. Bu durumda bizler ve vatandaşlarımız memnun kaldı”
 
ÇOCUK YUVASINI ZİYARET EDECEKLER
Ayrıca 31 Mart’ta Kırıkkale Çocuk Esirgeme ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret edeceklerini dile getiren Başkan Yardımcısı İbar, burada çocuklara çeşitli hediyeler vererek onlarla zaman geçireceklerini söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu