Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

KÜ, TÜBİTAK  İle  Ortak Eğitim Projesi düzenledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve TÜBİTAK İşbirliği kapsamında 02.Şubat.2015 tarihinde Kırıkkale üniversitesi Anafartalar Salonu’nda ‘’Fen Bilgisi Öğretmen Adaylarına Yönelik Teknoloji Destekli İnteraktif Öğretim Etkinliklerinin Geliştirilmesi ve Sorgulayıcı Öğrenme Ortamlarına Uyarlanması’’ adlı eğitim programının açılışı yapıldı.
 
SOMALİ’DEKİ ÇALIŞMALAR ANLATILDI
Açılış konuşmasını Proje Sorumlusu Prof. Dr. Uğur Sarı’nın yaptığı programda Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet Kutlu da bir konuşma yaptı. Programın devamında Kırıkkale Üniversitesi’nde Lisansüstü eğitim alan Somali Amoud Üniversitesi Öğretim Elemanı Abdullah Hassan’ın  projenin içeriği ile uyumlu olarak  Somali de gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında  katılımcılara önemli bilgiler verdi.
 
6 ŞUBAT’A KADAR DEVAM EDECEK
Kırıkkale Üniversitesi ve TÜBİTAK’IN ortaklaşa gerçekleştirdiği programa Pamukkale, Amasya, Yüzüncü Yıl, Mustafa Kemal ve 19 Mayıs Üniversitelerinden öğrenciler katıldı. Farklı üniversitelerden Fen Eğitimi alanında öğretim üyelerinin de katkı sağlayacağı proje kapsamındaki etkinlik ve aktiviteler 06 Şubat 2015 tarihine kadar Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde devam edecek.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu