Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

KÜBTUAM’dan Petrokimya Cihazları Eğitimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (KÜBTUAM) tarafından Üniversitenin Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi Programı öğrencileri için ücretsiz olarak “1. Teorik ve Uygulamalı Petrokimya Cihazları Eğitimi” düzenlendi.

3 GÜN SÜRDÜ

Rafineri ve Petrokimya tekniker adayı öğrencileri kendi alanlarıyla ilgi iş başvurularında diğer adaylar arasında bir kaç adım öne geçirecek bilgi ve tecrübeyi kazandırmayı, sektörde çalışmaya hazır hale getirmeyi amaçlayan  eğitim kapsamında öğrencilere KÜBTUAM bünyesinde bulunan akredite Petrol Analiz Laboratuvarında Öğr. Gör. Ogün Bozkaya ve Öğr. Gör. Mustafa Doğan tarafından üç gün boyunca 8 saat teorik ve 16 saat uygulamalı olmak üzere 24 saatlik bir eğitim verildi.

 

ANALİZ YAPTIRILDI

Uzmanlar gözetimindeki katılımcıların birebir olarak cihazları kullandığı eğitimde katılımcılara motorin ve benzin akaryakıt ürünlerinde TSE, EN, ASTM ve ISO standartlarına uygun olarak analiz yaptırıldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 24 katılımcıya sertifikaları KÜBTUAM Müdürü Prof. Dr. Siyami Karahan, Petrol Analiz Laboratuvar sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Tombul, Kırıkkale Meslek Yüksel Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi ve KMYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Arslan tarafından verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x