Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Küçük Semazenler büyük ilgi gördü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan sokağında günün konuğu küçük semazenlerdi. Ravza İlahi grubunun seslendirdiği ilahilerle günü huşu içerisinde geçiren Kırıkkaleliler, ekibin küçük semazenlerine de büyük ilgi gösterdi.

 

ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kırıkkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanın kurulan Ramazan Sokağına ilgi oldukça yoğun oluyor. İftar sonrasında vatandaşlarımızın uğrak yeri haline gelen Ramazan Sokağındaki stantlarında çocuklar için eğlence alanı, çay kahve evleri, el sanatları, yiyecek ve içecek alanları, gözleme gibi dükkanlar bulunuyor. Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek olan Ramazan Sokağında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.  Çocuklar için etkinliklerin yanı sıra Ravza İlahi grubu vatandaşlarımıza unutulmaz bir gün yaşattı. Bugün ise etkinlikler kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanın Uğur Arslan Kırıkkaleli Hemşehrilerimiz ile buluşacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x