Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Yöresel ürünler değerlendirilecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yöresel Ürünleri Değerlendirme Toplantısı Kırıkkale Valisi Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi.

 

SATIŞ VE TANITIM OFİSLERİ KURULACAK

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, İlçe Kaymakamları, Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürleri ile ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Üretimin sağlanması ve bunun süreklilik arz edecek şekilde devam etmesi yönünde, çalışmaların tamamlandığını ve bunun 12 ay boyunca oluşturulan değişik yerlerdeki satış ve tanıtım ofislerinde pazarlanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti:

 

KÖYLERDE MÜTHİŞ BİR POTANSİYELİMİZ VAR

Vali Sezer, “Köylerde müthiş bir potansiyelimiz var. İkinci bir potansiyelimiz biz hemen 43 ilin kavşak noktasındayız. Buradan yaz aylarında 40 bin araç geçiyor. Diğer taraftan Ankara’nın hemen yanı başındayız. İlçelerimiz ve köylerimiz daha önce böyle bir deneyime de sahip. Daha önceden bazı köylerimizin Ankara’nın bazı ürünlerini sağladığı söyleniyor ve bundan hızla uzaklaşmış durumdayız. Yöresel ürünlerin köylerimizde üretilip, 8 noktada oluşturduğumuz ‘Kırıkkale Valiliği Yöresel Ürünler Tanıtım Satış Noktalarında bunların köylüler adına pazarlanmasını sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Vali Sezer konuşmasının ardından İlçe Kaymakamları, Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürleri ile sivil toplum kuruluşu yetkililerine ayrı ayrı söz hakkı vererek bu kapsamda yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x