Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kültürsüz İddia

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemizin ısrarla gündeme getirdiği ve eleştirdiği Kültür Müdürü yanlış uygulamalarına devam ediyor.

Şehrin Kültür yapısını öne çıkartmak ve kültürel çalışmalar yapmakla görevli Kültür ve Turizm Müdürü Kırıkkale’de hiçbir varlık göstermezken 28-31 Ocak 2006 tarihleri arasında yapılacak olan “EMITT” fuarı için şimdiden çalışmalara başladı. Ocak ayında yapılacak olan fuar için 50 kişilik kontenjan ayıran ve Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personelinden daha çok diğer kurumlardan yakın arkadaşları ile gideceği iddia edildi. Bu iddia tepkilere neden oldu.

Daha önce gündeme getirdiğimiz Kırıkkale’ye özgü halk sanatçıları için anma programları yapmayan ve kuru kuruya bildiri ile Kırıkkale Kültürüne ihanet eden Kültür Müdürü, Kırıkkale için önemli bir gelişme olan Roma Mozaiklerinin Ankara’ya kaptırılmasında da önemli bir etken oldu. M.S. 1. Yüzyıla ait roma mozaiklerinin Kırıkkale’de müze olmadığından Ankara’da Anadolu Medeniyetleri Müzesinde sergilenecek olması vatandaşlardan da ağır eleştiriler aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x