Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kulübün Maddi Problemi Yok

Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un Başkanı Veli Uça, taraftar gruplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Uça, her şeyin yolunda gittiğini kulübün maddi problemi olmadığını söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un Başkanı Veli Uça, taraftar gruplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Uça, her şeyin yolunda gittiğini kulübün maddi problemi olmadığını söyledi.

BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAKTIR

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un Başkanı Veli Uça, “Maddi anlamda kulübümüzün hiçbir sorunu yoktur. kimseden bir beklenti içersinde değiliz. Primlerde dahil hiç bir futbolcunun  alacağı  yoktur. Her şey yolunda kurumsal olarak takır takır istediğimiz gibi  işleyişimiz sürüyor. Para konusunda sıkıntımız yoktur. Maça gelecek iş adamları olsun, milletvekilleri olsun, İl başkanları olsun, kurum il müdürleri olsun, STK’lar olsun stadımız ve kulübümüzün kapıları sonuna kadar açıktır. Taraftarlarımızdan istediğimiz maçlarımıza gelip bizim en büyük silahımız olmalarıdır. Sene sonunda bu takım şampiyon olacaktır.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x