Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kupa serüveni buraya kadarmış 0-4

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü eleme turunda Süper Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantepspor’u konuk eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi sahasında mücadeleden 4-0 mağlup ayrılarak kupa serüvenini noktaladı.

YARI ALANINDAN ÇIKMAKTA ZORLANDI

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Bölgesel Amatör Lig takımı Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Süper Lig temsilcisi Gazişehir Gaziantep’i konuk etti. Başpınar 17 Ağustos Stadı’nda oynanan maçtan konuk takım 4-0 galip ayrıldı. A Spor’dan canlı yayınlanan karşılaşmaya Kırıkkalespor tutuk başladı. Güçlü rakibi karşısında kendi sahasından çıkmakta zorlanan kırmızı-lacivertli ekip ilk 40 dakikada rakibine gol izni vermedi. Mücadelenin 43’üncü dakikasında ise karambolde kalan topu Raman Chibsah Kırıkkale ağlarıyla buluşturarak takımını 0-1 üstün duruma taşıdı. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

FARKLI MAĞLUBİYET

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise goller arka arkaya geldi. Karşılaşmanın 48’inci dakikasında Kenan topu ağlarla buluştururken, 62. Dakikada Mehmet Erdem takımının üçüncü golünü kaydetti. 64. Dakikada ise  Jefferson skoru belirleyen golü ağlarla buluşturdu 0-4. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca 90 dakika Gazişehir Gaziantep’in 4-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Farklı mağlubiyetle Kırıkkalespor Ziraat Türkiye Kupasına veda ederken, Gazişehir Gaziantep 4’üncü tura adını yazdırdı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Oğuz
Oğuz
26 Eylül 2019 21:51

Kırıkkalespor genç, zeki ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım ve kesinlikle bir futbol anlayışları var teknik direktörü tebrik etmek isterim. tabi bugunkü sonucun tam bir fiyasko olmasının nedeni yine yukarda övdüğüm futbolculardan kaynaklı biraz da çünkü takımda inanılmaz bir kondisyon sıkıntısı var. Kırıkkalespor gol yiyene kadar gerçekten güzel oynadı. Dakika 30′ dan sonra bazı futbolcuların koşamadığını gördük ne yazık ki. Birkaç tane kumaşı kaliteli oyuncu var zaten maç içinde parladılar bunlar gerçekten iyi yerelere gelebilirler ama ne yazık ki yetenek her şey değil çalışmak çalışmak çalışmak. Bu da hocada değil bilinçli ve hedefi olan sporcuda biten bir tin.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x