GündemKırıkkaleManşet

Kur’an Kursu öğrencileri kahvaltıda buluşuyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından 2 yıl önce başlatılan “Kur’an Kursu Öğrencileri Kahvaltıda Buluşuyor” projesine bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek’in de katılımıyla Atatepe Camii avlusunda kahvaltıda buluşan öğrenciler, Kahvaltıdan sonra koro halinde ilahiler söylediler.
 
SOHBET ETTİLER
Düzenlenen programa İl Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte cami görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve dernek görevlileri katıldı. İl Müftüsü Bekir Gerek öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, geleceğimizin teminatı çocukların Kur’an ile buluşmaları ve yaz kurslarına katılımın yüksek olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, öğrenci, veli ve kurs öğreticilerini tebrik etti. Daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftüsü Gerek, Programın sonunda organizasyonda emeği geçen ve projeye katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu