Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Kurumlar masa tenisinde yarıştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası, 12 kurumun ve 60 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.
TÖREN DÜZENLENDİ
17 Ağustos Spor Salonu’nda yapılan turnuva, renkli görüntülere sahne oldu. Turnuva sonunda Kırıkkale Makine Kimya Kurumu Pirinç Fabrikası takımı birinci olurken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci, Polis Meslek Yüksek Okulu üçüncü ve  TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi takımı ise dördüncülüğü elde etti. Derece elde eden takımlara kupa ve madalyaları yapılan törenle  verildi. Takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Ümit Uçankuş ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Murat Batur verdi.
CİDDİ KATILIM GERÇEKLEŞİYOR
Müsabaka açılışında konuşan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, “Kamu kurumları arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için bu tür turnuvaları düzenliyoruz. Turnuvalara da kurumlarımız tarafından ciddi bir katılım gerçekleşiyor. Emeği geçen başta İl Müdürlüğümüz Personeli Masa Tenisi İl Temsilcisi ve Hakemleri olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Katılan tüm takımlara başarılar diler, derece elde edecek takımlarımızı da tebrik ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu