Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriÇelebiSiyaset

Kuzucu: Bu Düzen Değişecek

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim ülkemiz için bir dönüm noktası olacağına işaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim ülkemiz için bir dönüm noktası olacağına işaret etti.

14 MAYIS’TA BU DÜZEN DEĞİŞECEK

Yaptığı seçim çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili adayları, şehrin dört bir yanını karış karış gezerek hem gönül alıyor hem de yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veriyorlar. İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ile birlikte Çelebi ilçesi ve köylerine giden adaylar burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada sorun ve talepleri dinleyen İYİ Partililer, 14 Mayıs’ta bu düzenin değişeceğinin sözünü verdiler.

HAKSIZLIKLAR ADALETSİZLİKLER BİTECEK

İl Başkanı Kuzucu’nun göreve geldiği ilk günden bu yana gitmediği köy, gitmediği ilçe ve gezmediği mahalle kalmadı. Seçim çalışmaları kapsamında bir gün pazarda, bir gün esnafların içinde olarak her gün halkın içinde olan İl Başkanı Kuzucu, “Allah’ın izni ile 14 Mayısta bir güneş doğacak. Tüm haksızlıklar adaletsizlikler bitecek. Ülkemiz derin bir nefes alacak çünkü güneşimiz ülkemizi ve dünyamızı aydınlatacak”

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim ülkemiz için bir dönüm noktası olacağına işaret eden Başkan Kuzucu “Milletimizin teveccühü ile tek adam yönetimine son verilerek tekrar parlamenter yönetime geçileceği günler yakındır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için Kırıkkale’de gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta bu düzen değişecek ve kazanan ‘Millet İttifakı’ olacaktır” dedi.

ESNAFLAR ÇOK DERTLİ

İl Başkanı Kuzucu ile birlikte Çelebi ilçesi ve köylerini ziyaret ettiklerini dile getiren İYİ Parti Milletvekili adayı Orhan Kılıç ise “Bugün Çelebi ilçesi ve köylerini gezdik. Bir canlılık bir hareketlilik göremiyoruz. Esnaflarımız çok dertli. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ticaret yapmayı imkânsız hale getiriyor. Esnaflarımız sattığı bir malı tekrar yerine koyamıyor. Bunun için diyoruz ki 14 Mayıs’ta bu düzen değişecek diyoruz” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve İYİ Partili Milletvekili adayları Orhan ve Sevim Özbek Alıcıyeniyapan , Hacıyusuflu , Halildede , İğdebeli , Kaldırım , Karaağaç , Karaağıl , Karabucak , Karahacılı, Karayakup, Kepirli, Tilkili ve Yukarışıh Köylerini ziyaret ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x