Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kuzucu Pazar Esnafının Sorunlarının Dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart’ta gerçekleşecek Yerel Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız kazandıran İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu, pazar esnafını gezerek, sorunlarını dinledi.

HABER: YELİZ ERDEM

Kuzucu Pazar Esnafının Sorunlarının Dinledi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kuzucu Pazar Esnafının Sorunlarının Dinledi – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

DÜNYAYA DUYURMA HAYALİMİZ VAR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz hafta Kırıkkale’ye gelerek Belediye Başkan adayını Yavuz Kuzucu olduğunu ilan etti. Dün olduğu gibi bugün de sahalarda olan İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu, Pazar esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu, Kırıkkale’nin sorunlarını çözmek için büyük çaba göstereceklerini dile getirdi. Halk pazarında vatandaşlarla da bir araya gelen İYİ Partili Aday Kuzucu, “31 Mart seçimleri için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. İnşallah ziyaret etmediğimiz kapı kalmayacak. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için herkesle görüşüp konuşacağız, kucaklaşacağız. Bizim de Kırıkkale’miz için hayallerimiz var. Kırıkkale’mizin güzelleşmesi için hayallerimiz var. Kırıkkale için Cumhuriyet şehri olduğunu tüm dünyaya duyurma hayalimiz var. Kırıkkale’ye tekrar umut kenti yapmakla alakalı hayalimiz var. Orta Anadolu’nun en büyük en güzel en yaşanılır il olması için hayallerimiz var. Bu hayallerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz” şeklinde ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu