Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Liyakat Yerine Siyaset,Bu Sonucu Doğurdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi´nin, MPT-76 Milli Piyade Tüfeği projesini satmaya çalışırken, yapılan operasyonla suçüstü yakalanmasıyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, “Liyakatli ve vicdan sahibi kişiler yerine siyaseten referansı olan kişiler tercih edildiği sürece bu tür olaylar yaşanmaya devam eder” dedi.KONU YARGIYA İNTİKAL ETTİĞİ İÇİN

YORUM YAPILMAMALI
Konu, yargıya intikal ettiği için konuyla alakalı olarak konuşmanın doğru olmadığını belirten Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, “İnşallah Müdür Bey´e isnat edilen suçlama doğru değildir. Zira böyle hassas bir dönemde, ülkemizin savunma beyni olan MKE´nin en önemli kuruluşlarından birisinin yöneticisinin bu duruma düşmesi hiç iyi olmamıştır” diye konuştu.

YÖNETİCİ SEÇME KRİTERİ ÖNEMLİ
Mazılıgüney sözlerini şöyle tamamladı: “Biz, Türk Enerji-Sen olarak, yıllardır, siyasi iktidarların böyle önemli kurumlara atanan yöneticileri seçerken ‘sendika üyeliği´ veya ‘hatırlı bir referans´ kriterinin değil, ‘liyakatli ve vicdan sahibi olma´ kriterinin göz önünde bulundurulması gerektiğini savunduk, savunmaya da devam ediyoruz. Bu yüzden bekleyip göreceğiz. Allah, haklının yardımcısı olsun.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x