Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Mansur Yavaş, Umut Kazan’a destek için Yahşihan’a geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Umut Kazan’ı seçim ofisinde ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Umut Kazan’ı seçim ofisinde ziyaret etti.

Yahşihan’da ‘Temiz Siyaset’ sloganıyla yola çıkan CHP Belediye Başkan Adayı Umut Kazan, kısa sürede vatandaşın gönlünde taht kurdu.Siyasi kavgalardan uzak, sadece vatandaşın istek ve şikayetlerine yönelik bir seçim çalışması yürüten Kazan, oy oranını artırdı.

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta Yahşihan’a gelerek Umut Kazan’ın seçim ofisini ziyaret etti. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Yavaş; heyecanınız, bu coşkunuz doğrusu beni mest etti. Bu heyecanın sonucunu biz 31 Mart’ta mutlaka göreceğiz. Buna inanıyorum. Yahşihan’ın gençlerinin, kadınlarının ve her bir ferdinin aydınlık yarınları için daha çok çalışmamız lazım. Daha çok gayret etmemiz lazım. İnşallah başaracağız. Yahşihan’a olan desteğim ve inancım sonsuz dedi.Yavaş, seçim ofisinden ayrılmadan önce buradakilerle fotoğraf çektirdi. Yavaş, “Kırıkkale seninle gurur duyuyor” tezahüratı eşliğinde ofisten ayrıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x