Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Meclis üyelerine tarım bilgisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Genel Meclisi Üyeleri Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü Ziyaret Ettiler İl Müdürü Recep Kırbaş tarafından Kırıkkale tarım ve hayvancılığı konusunda bir brifing verildi.

 

BRİFİNG VERİLDİ

Toplantı açılışında İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay; İl Özel İdare bütçesiyle il genelinde özellikle altyapı çalışmaları başta olmak üzere değişik çalışmalar yürüttüklerini, bununla birlikte Milli Eğitim, Sağlık, Emniyet ve Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri gibi diğer kurum ve kuruluşlara da bütçe imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

 

YAPILAN ÇALIŞMALAR VURGULANDI

Toplantıda Kırıkkale’nin tarımsal yapısı, uygulanan projeler, yapılması düşünülen çalışmalar ve sorunlar anlatılarak, İl Özel İdare desteğiyle yapılan çalışmalar vurgulandı. Bunlar arasında fidan ve bağ çubuğu dağıtımı, damızlık koç ve teke dağıtımı, makine ekipman desteklemeleri, arıcılık desteklemeleri hakkında görsel bir sunu yapılmıştır. Ayrıca bakanlık ve Ahiler Kalkınma Ajansı desteğiyle yapılan çalışmalar da üyelere anlatıldı

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Meclis üyeleri konularla ilgili fikirlerini söylemişlerdir. Konularla ilgili olarak yöneltilen sorular il Müdürü Recep Kırbaş, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürü tarafından cevaplandırıldı Toplantının sonunda İl Müdürü Recep Kırbaş İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay ve üyelere tarım ve hayvancılığa yaptıkları desteklemelerden dolayı teşekkür etti

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu