GündemKırıkkaleManşet

Medeniyetsiz Beyaz Saray

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

400 BİN LİRA DEĞERİNDEKİ BEYAZ SARAY SİTESİ ‘YOL’ SUZLUKDAN ŞİKAYETÇİ. SİTE SAKİNLERİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN “YOLUN GİTMEDİĞİ YERE MEDENİYET GİTMEZ” SÖZÜNÜ HATIRLATTI.

 

Kırıkkale’nin en lüks sitesi olan Beyaz Saray Sitesinin yolu yok. Sokak yollarının yapılmamasından şikâyetçi olan site sakinleri, bir üst sokakta yollar yapıldığını, bir alt sokağın hala yollarının yapılmadığını söylüyorlar.

 

DEĞERİ 400 BİN LİRA

Kırıkkale’nin en lüks sitesi olan ve değer 400 bin liradan satılan sitede yol sıkıntısı her geçen gün artıyor. Durumdan bir hayli sıkıntılı olan site sakinleri ise yaptığı müracaatların neticesini alamıyorlar. Yolların toprak ve çukur dolu olduğunu ifade eden site sakinleri, Kırıkkale Belediyesinin hiçbir şekilde ilgilenmediğini söylüyorlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde yaptığı bir mitingde ki konuşmasını hatırlatan site sakinleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği “Yolun gitmediği yere medeniyet gitmez. Suyun gitmediği yere medeniyet gitmez” diyerek Beyaz Saray Sitesine medeniyetin hala gelmediğini ve Kırıkkale Belediyesinden Beyaz Saray Sitesine medeniyetin gelmesini beklediklerini ifade ettiler.

 

ÜST SOKAKTA KİM OTURUYOR?

Yol sıkıntısından bir hayli dertli olan apartman sakinleri dertlerini şu şekilde anlatıyorlar, “Bu cadde üzerinde Beyaz Saray Sitesinde AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe başkanı ve birçok yönetici oturuyor. Önümüz bayram Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız bayramlaşmaya iyi ki bize gelmiyor. Gelselerdi çok mahcup olurduk. Sitemizin üst sokağında kim oturuyor bilmiyorum ama üst sokağa yol yapıyorlar fakat bu sokağa yapmıyorlar. Artık üst sokakta kim oturuyor ise sokağını bayrama hazırlıyor. Sitemiz Kırıkkale’nin en lüks sitesi olarak biliniyor fakat hala bir yolumuz yok” dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu