Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Mehmet Şimşeker, Keskin osb’ye traktör fabrikası kuruyor

Mehmet Şimşeker, Kırıkkale’nin Keskin ilçesine fabrika kurarak yatırım yapacağını duyurdu.Yıllarca traktör bayiliği yaptı daha sonra çocukluk hayali olan kendi markasıyla traktör çıkarmayı başardı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mehmet Şimşeker, Kırıkkale’nin Keskin ilçesine fabrika kurarak yatırım yapacağını duyurdu.Yıllarca traktör bayiliği yaptı daha sonra çocukluk hayali olan kendi markasıyla traktör çıkarmayı başardı.

Doğuştan güzel sanatlara yatkınlığı olan Mehmet Şimşeker traktörlerinde ki şanzıman ve diferansiyel dişli oranlarını kendisi dişli dizilimini dizayn ediyor.Aynı zamanda renk, kabin, gösterge paneli ve diğer dış dizaynı tamamen kendisi çiziyor ve tasarlıyor.Kendi çizgilerini tarım römorklarına da uygulamaya başlayan Mehmet Şimşeker yeni fabrikası hakkında şunları söyledi;Sektörde bir çok kesimin bildiği üzere babamın yanında çocukluktan beri bir çok yerli, yabancı traktör ve römork bayilikleri yaptık.Bu bayilikleri yapmak çocukluk hayalim olan kendi markamı oluşturma yolunda hepsi bana birer üniversite oldu.Edindiğim bu tecrübeler ışığında artık kendi markamı oluşturma vakti geldi dedim ve en traktör bayiliğimi 2013 yılında bıraktım.

2014 yılında marka tescilimi alarak 3 yıl daha sahayı analiz ettik ve 2017 yılında ilk traktörlerimizi çıkardık.
Ürünlerimizi çıkartmadan önce tarla ve bahçe çiftçilerinin beklentilerini göze alarak şanzıman dişli dizilimini bizzat kendim tasarladım ve bu ürünlerimiz Avusturya Tuv’den başarıyla geçerek Tip Onay Karayolları Uygunluk Belgesini almaya hak kazandı.

Bunun üzerine 50 beygir ürünlerimiz yurdun çeşitli bölgelerinde alıcı bulurken 65 beygirden 90 beygire kadar ürünleri geldiğimiz bu zamana kadar başta Libya, Sudan ve Gana gibi Afrika ülkelerine ihraç ettik.
Daha sonra sahadan gelen talepler üzerine farklı coğrafi özellikte römorklar çıkardık ve ürünlerimiz çok tutuldu.

Bunun üzerine ülkemizin orta noktasına yakın lojistik ve satış sonrası hizmetleri gözeterek Keskin Organize Sanayi Bölgesine fabrika inşaatı başlattık.

Keskin tesislerimizin ilk etabından çıkacak olan 50-115 beygir gücü aralığındaki traktör ve römorklarımızın bir kısmını yurt içine yeni bayiler oluşturarak bayilerimize, kalan kısmını ise yurt dışı ülkelere ihraç edeceğiz.

Markamızı ilgi oldukça yüksek ve bizden yeni ürünler bekliyor çiftçilerimiz ve bende sahadan gelmiş olmanın avantajı ile ürünleri oluştururken onların gözüyle bakarak ürünlerime yansıtıyorum bu bakış açısı haliyle ortaya güzel işler çıkmasına vesile oluyor.

Anadolu’da doğmuş bir marka olarak İstanbul’da gerekli stajları gördüm diyor ve tekrar Anadolu’nun bağrından dünyaya yol almaya devam edeceğiz.

Yönetim İstanbul’dan üretim Keskin’den olacak şekilde emin adımlarla ilerliyoruz.

mehmet simseker kirikkale keskin osb traktor fabrikasi 6

mehmet simseker kirikkale keskin osb traktor fabrikasi 2
mehmet simseker kirikkale keskin osb traktor fabrikasi 1

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 7
Subscribe
Bildir

guest
7 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Niyazi Özel
Niyazi Özel
14 Ocak 2024 00:27

Mehmet Şimşeker Bey ,Keskinde Açacağınız, Tıraktör Fabrikamızda ,Ben de Sizinle Ve Ekip Ardaşlarinizla, Çalışmak İsterim,Sizde Uydun Görürseniz Tabiki, Yerli ve Milli Şimşekker Tıraktor Üretimi , Yapmak İstiyorum, MEKANİK BAKİMCİYİM

Eyüp atik
Eyüp atik
13 Ocak 2024 01:12

Çalışma arkadaşı arar iseniz ben varım her şeyden biraz var makine imalat işim torna freeze cnc kaynak elektirik çizim program cedcam vs başarı larinizin devamını diler ülkem adına sizlerin sayının çogalmasindan gurur duyarim

Anonim
Anonim
13 Ocak 2024 01:08

Başarılar diliyorum.

Huseyin kendir
Huseyin kendir
13 Ocak 2024 00:48

Başarılar kolay gelsin

mgulser
mgulser
12 Ocak 2024 21:59

başarılar dilerim yolunuz açık olsun

Gazi yıldırım
Gazi yıldırım
12 Ocak 2024 18:41

Hayırlı kazançlar memleketin ihtiyacı var

FARUK YÜCEKAN
FARUK YÜCEKAN
12 Ocak 2024 09:52

HARUN ULUSOY KARDEŞİMİZE EN İÇTEN DİLEKLERİMİZİ İLETİR SAYGILAR SUNARIZ. YÜCEKAN AİLESİ ADINA BELGİZAR FARUK YÜCEKAN

Başa dön tuşu
7
0
Would love your thoughts, please comment.x