Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Mekke’nin Fethi kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mekke’nin Fethi kutlandı
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) her yıl olduğu gibi bu yılda da Mekke’nin Fethi’ni tüm Türkiye genelinde yapılan programlarla kutladı.

  1. YILDÖNÜMÜ

Mekke’nin Fethi’nin 1386. yılı münasebetiyle AGD Kırıkkale Şubesi tarafından program düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan program, Sakal-ı Şerif ziyareti, katılan 1 kişiye Umre hediyesi, tiyatro ve sinevizyon gösterileri ile devam etti.

SİYER-İ NEBİ YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Bunun yanı sıra 2 hafta önce Kırıkkale genelinde yaklaşık bin 200 ortaokullu ve liseli öğrencinin katılımıyla icra edilen Siyer-i Nebi yarışmasının ödül töreni yapıldı. Mekke’nin Fethi programı hakkında bilgi veren AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, “AGD Kırıkkale Şubesi olarak Mekke’nin Fethi’nin 1386. yıldönümünü anmak amacıyla bugün bir araya geldik”

TEŞEKKÜRLER
Nur Camii Konferans Salonunda yapılan programda Bir konuşma yapan Bayraktar, “Miladi yılbaşı gecesi televizyonlarda ve bazı yerlerde inancımıza, kültürümüze, değerlerimize uymayan birtakım yayınlardan ve yılbaşı kutlamalarından uzak durarak, alternatif bir program olarak hazırladığımız Mekke’nin Fethi programına katılan başta genç kardeşlerimiz olmak üzere tüm Kırıkkale halkına teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x