Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Melih Sayın’dan ilk klip

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALELİ SANATÇI SAYIN, ‘İŞİN İYİ SANA NE VAR’ KLİBİNİ DİNLEYİCİLERİN BEĞENİSİNE SUNDU

 

Melih Sayın’dan ilk klip

Kırıkkale’nin yetiştirdiği ses ve söz sanatçısı Melih Sayın, ‘İşin iyi sana ne var’ şarkısına ilk klibini çekti. Yıllardır bu sektörde çalışan ve yöresel müziklere de önem veren Sayın, Kırıkkaleli hemşerilerinden destek bekliyor.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

Kırıkkale’nin yetiştirdiği genç müzisyen Melih Sayın, müzik hayatının ilk klibini sözü Sabri Özcan’a müziği Ahmet Savaş’a ait olan ‘İşin iyi sana ne var’ şarkısıyla çekti. Aranjörlüğünü Hüseyin Aytaç’ın yaptığı ve ‘gold yapım’ tarafından büyük emekler verilerek çekilen ‘İşin İyi Sana Ne Var’ klibi sosyal paylaşım sitelerinde büyük beğeni topluyor.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduğunu dile getiren Melih Sayın, “Klibi çekmek uzun zamandır arkadaşlarımızla beraber düşündüğümüz bir projeydi. Büyük emekler sonucunda güzel bir çalışmayı ortaya koyduk. Kırıkkale’nin ismini duyurmak adına elimizden gelen çaba ve gayreti göstermeye devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimden destek bekliyorum. Klibin çekim aşamasında destek sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x