Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

MENCET AİLESİNDEN ANLAMLI DESTEK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara Gazetemiz imtiyaz sahibi Cihat Mencet tarafından Peygamber Efendimiz (s.a.v) Şehitlerimiz ve Mencet ailesinin geçmişleri ruhuna lokma tatlısı ve limonata dağıtıldı.
 
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanının çağrısı ile meydanlara inen vatandaşlar demokrasi nöbetlerine ara vermeden
MENCET AİLESİNDEN ANLAMLI DESTEK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleridevam ediyorlar. Cumhuriyet Meydanında nöbet tutan vatandaşlara bazı kurum ve kuruluşlar ikramlarda bulunuyorlar. Son olarak Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet tarafından Peygamber Efendimiz (s.a.v.) Şehitlerimiz ve Mencet ailesinin geçmişleri için lokma tatlısı ve limonata ikram edildi.
MENCET AİLESİNDEN ANLAMLI DESTEK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYapılan ikram vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanırken, vatandaşlar “darbe gecesinden bu yana meydanlardayız. Reis emredene kadar meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Diğer şehirlerde çeşitli ikramların yapıldığını duyuyoruz ve televizyonlarda izliyoruz. Kırıkkale’de ise bugüne kadar kısıtlı sayıda su ve çorba harici hiçbir şey dağıtılmadı. Elbette burada ikramlar için durmuyoruz, vatanımızı müdafaa üzerine duruyoruz. Ancak imkânlar varken vatandaşlara sunulmaması moralimizi bozuyor. Bugün Mencet ailesi sağ olsunlar vatandaşları düşünmüş ve anlamlı bir ikramda bulunmuşlar. Allah Mencet ailesinden razı olsun ve geçmişlerinin canına değsin” ifadelerini kullandılar.
İkram konusunda açıklama yapan Cihat Mencet, “Vatandaşlarımız 2 haftadır Meydanlardalar. Bizler de onlarla birlikte bu kutsal vazifeyi yerine getiriyoruz. İkram konusunda şehrimizin eksikliğini hissettik ve birilerini suçlamak yerine kendi elimizi taşın altına koymamız gerektiğine kanaat getirdik. Tabi burada olan vatandaşlarımızın hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz ama karınca kararınca elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Onların geçmişlerimiz için bir dua okumaları bizim için yeterlidir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x