ManşetYaşam

Mencet ve Fidan Ailesi’nin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve RCM Ajans Sahibi Ragıp Cihat Mencet’in kız kardeşi Şeyma Mencet hayatını Muhammet Fidan ile birleştirdi.
 
YOĞUN KATILIMMencet ve Fidan Ailesi’nin mutlu günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve RCM Ajans Sahibi Ragıp Cihat Mencet’in kız kardeşi, MKE Mühendisi Muktedir Mencet ile Serpil Mencet çiftinin kızı Şeyma Mencet, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl eski Müdürü Merhum Murat Fidan ve Ruhan Fidan çiftinin oğlu Muhammet Fidan ile hayatını birleştirdi. Gök Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün merasimine yoğun katılım yaşandı.
 
Mencet ve Fidan Ailesi’nin mutlu günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriNİKAH ŞAHİTLERİ PROTOKOLDEN
Genç çiftin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıyarken, nikah şahitliklerini ise Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Kırıkkale eski Belediye Başkanım Veli Korkmaz yaptı. Vali Ali Kolat genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek aile cüzdanını Gelin Şeyma’ya teslim etti.  Nikah merasiminin ardından halay başı olan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un halay yeteneği merasime katılanlardan alkış topladı. Genç çiftin yakınları geç saatlere kadar eğlendi.
 
SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜNMencet ve Fidan Ailesi’nin mutlu günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Düğün merasimine Vali Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, Kırıkkale il Emniyet Müdür Yardımcısı Efkan Maden,Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Soner Varkan,Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan, Avukat Orhan Aytekin,İş adamı ihsan Kurtoğlu, Kırıkkale Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Ereli, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş dünyasından isimler katıldı.
Mencet ve Fidan Ailesi’nin mutlu günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
 
 
 
 
Mencet ve Fidan Ailesi’nin mutlu günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Mencet ve Fidan Ailesi’nin mutlu günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ilhat
ilhat
24 Kasım 2014 23:55

ALLAH MESUT VE BAHTİYAR EYLESİN.

Başa dön tuşu