Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mezuniyet sevinci

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında mezuniyet töreni düzenlendi. Düzenlenen törende konuşma yapan Okul müdürü Hatice Özdemir Ülkemize pırıl pırıl meslek edinmiş çocuklarımızın artık hayta atılmalarında bir sanatının olduğunu yaşamlarında başarılar diledi.

 

Yoğun katılım

Kırıkkale MKE tesisleri açık hava düğün salonunda gerçekleşen törene Milli Eğitim Müdür yardımcısı Adnan Şener  şube Müdürü Ekrem Kaldırım. Ümit Yaşar Gürsoy, Okul müdürü Hatice Özdemir .Müdür yardımcısı Yasin   Tabanlı,Zeki Çalkan  Kızılırmak ana okulu müdürü  Şengül Doğan, sağlık Meslek lisesi müdürü  Şevket Yurduseven. Bilim Sanat Merkezi Müdürü Mehmet Atalay .Fen lisesi Müdürü  Nusret Kılıç ile çok sayıda veli katıldı. Mezuniyet programında  MKE  salonda açılan standa öğrencilerin 4 yıl süre içerisinde mesleki çalışmalarındaki bazı ürünlerin sergilediler.  Mezuniye töreni Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından Okul müdürü Hatice Özdemir açılış konuşmasında. Ülkemize pırıl pırıl meslek edinmiş çocuklarımızın artık hayta atılmalarında bir sanatının olduğunu yaşamlarında başarılar diledi.

 

MESLEK SAHİBİ OLMA GURURU YAŞAYACAKLAR

Okul Müdürünün ardından konuşma yapan, Milli Eğitim Şube Müdür Ümit Yaşar Gürsoy, “Devlet eğitim ve öğretime gerek bütçe olarak gerekse ilgi olarak önem vermektedir. Lisemizden mezun olan bu öğrencilerimiz tahsillerine mesleki alanlarında devam edeceklerdir. Bir meslek sahibi olma gururu yaşayacaklar. Yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi. Mezun öğrencilerin adına Esra Ulusoy konuşmasında, “4. yılın her eğitim gününde meslek öğrenmek topluma ideal birey olmak için çalıştık. Bu çalışmalarımızda başta eğitim gördüğümüz okulumuzun idareci ve öğretmenlerimizin fedakarlığı ile ailelerimizin gayretleri oldu. Tüm arkadaşlarımın adına haklarını helal etmelerini dilerken ellerinden öperiz” şeklinde konuştu

 

EĞLENCE DÜZENLENMEDİ

Mezuniyet töreninde eğlence ve müzik bölümü gerçekleşmedi. Bir öğrenci arkadaşlarının  vefatından dolaysıyla iptal edildi. 12 sınıf öğrencisi Kadriye Şeyda Emel , Türk Bayrağını 11 sınıf öğrencisi Aslı Yılmaza  teslim etti. 12 sınıf öğrencisi Gizzem Yağlı  okul Filamasını  11. Sınıf öğrencisi Kübra Yavuza Teslim Etti. Okul birincisi Kübra Yaglı , Okul ‘2 si Şirin Üzümlü.Okul 3.sü Melike Kavlaklı  ya Milli eğitim şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy  tarafından hediye ve onur belgesiyle ödüllendirdi. Mezuniyet törenlerin simgesi olan yaş kütüğüne Kübra Yazgı isim künyesini çakarak günün anlamını belirten resmini çektirdi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu