GündemKırıkkaleManşet

Travma resüsitasyon kursu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Vatandaşa yönelik daha kaliteli hizmet sunmak için eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Eğitim kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ‘Travma resüsitasyon kursu’ verdi.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

İl Ambulans Servisi Baştabipliğine bağlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve İlçe Hastaneleri Acil Servis personellerine yönelik 02-05 Haziran 2015 tarihleri arasında 8. “Hemşire Teknisyen Tekniker –Travma Resüsitasyon Kursu” ( HTT_TRK ) düzenlendi. Eğitime 4 Doktor, 16 sağlık teknisyeni ve sağlık teknikeri kursiyer olarak katılım sağlanırken, kurs boyunca eğitim, teorik ve uygulamalı olarak devam edildi. Eğitimde personele Travmalı Hastaya Yaklaşım, Kafa Travmaları, Omurga ve Omurilik Travmaları, Karın Travmaları, Toraks (göğüs) Travmaları ve Çoklu Travmalar hakkında konular anlatıldı. Eğitim başarı ile tamamlanmış olup katılan tüm personele katılım belgeleri teslim edildi. Kurs ile birlikte acil sağlık hizmetlerinde çalışan tüm personel bu eğitimi almış oldu. Kursların Vatandaşa yönelik daha kaliteli hizmet sunmak için diğer eğitimlerin de aralıksız devam edileceği söylendi.

Travma resüsitasyon kursu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Travma resüsitasyon kursu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu