Manşet

Meslektaşlarını Onure Etti

1-7 Mart Muhasebe Haftası ve 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla yemek programı düzenleyen Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi yıllarını muhasebecilik yaparak geçiren meslektaşlarını plaketle ödüllendirerek, onure etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1-7 Mart Muhasebe Haftası ve 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla yemek programı düzenleyen Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi yıllarını muhasebecilik yaparak geçiren meslektaşlarını plaketle ödüllendirerek, onure etti.

SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU

Yapılan programa Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar, SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü, Gelirler Müdürü Murat Özgü, Yozgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Bulut, Kırşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Özgür Albayrak, Yahşihan İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Ergin ve muhasebeciler ile birlikte aileleri katıldı. Programda ilk olarak Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, gelenleri kapıda karşılayarak kadınlara çiçek verilmesiyle başladı. Daha sonra yemekler yenildi. Ardından konuşmalar yapıldı. Son olarak meslekte yıllarını geçiren muhasebecilere plaketler verildi. Program hatıra fotoğrafıyla ve sona erdi.

HAFTAMIZ KUTLU OLSUN

Aldemir “Muhasebe ve denetim alanında çalışan meslektaşlarımızın yaşadıkları sorunların ortadan kaldırılacağı, kurum ve kuruluşlarımızın camiamızın sorunlarına daha da duyarlı olacağı bir yıl olması dileğiyle, meslektaşlarımızın Muhasebe Haftası’nı kutlarım.” 13 Haziran 1989 tarihinde yürürlüğe giren 3568 sayılı meslek yasası ile 105 bini aşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir, ülke genelinde faaliyet göstermektedir.  “Muhasebe ve Mali Müşavirlik hizmetlerini, ülke ekonomisine ve işletmelere kattığı değer bir hayli fazladır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler üreten, çalışan ve dinamik bir Türkiye için çalışıyor ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için çalışan, ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde ve ilimizde hizmet sunan bir meslek oluşturduk.”

HAYATIN HER ALANINDA OLMALILAR

Aldemir, “Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Kadına saygı, değerlerimizin, gelenek göreneklerimizin, tarihimizin, sosyal hayatımızın tabii bir sonucudur. Türk tarihinde kadın daima etkin ve önemli rol üstlenmiştir. Kurtuluş Savaşı’nda vatanın bağımsızlığı için cesurca cepheden cepheye koşan Türk kadını, Cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra toplumsal hayatın her alanında yerini almıştır.  Siyaset, ekonomi ve eğitim başta olmak üzere toplum hayatının hemen her alanında kadını dışlayan bir anlayışın benimsenmesi, kuşkusuz sadece kadınlar için değil, bütün toplum için büyük eksikliktir. Kadına yönelik şiddet ve baskı, tüm dünyada önemli bir sorundur. Kadınların uğradığı her haksızlıkta, adaletsizlikte ve ayrımcılıkta onların yanında yer almak vicdanını yitirmemiş herkesin görevidir. Söz konusu anlayışın ve kadınlarımızın cinsiyetleri sebebiyle maruz kaldığı her türlü ayrımcılığın karşısında olmak ve onlara her zaman en büyük desteği vermek sadece üstlendiğimiz kamu görevinin bir sorumluluğu değil, insan olmanın bir gereğidir.  Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, üreten, emek veren,  dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Yapılan programa Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar, SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü’de birer konuşma yaptılar

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x