Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Meteoroloji’den yağış uyarısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meteoroloji’den yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre; İç Anadolu’nun güney ve batısı ile Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinde gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

 

SAĞANAK YAĞIŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre, Artvin ve Ardahan dışında ülkenin tamamının yağışlı, Artvin ve Ardahan çevrelerinin ise parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, öğle saatlerinden sonra Marmara’nın güney ve batısı, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve batısı ile Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinde gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

 

15 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Trakya ile iç ve doğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x